Kiralık İskele Eskişehir
Kiralık İskele Eskişehir

Patenti alınmış, iş güvenliğini ön planda tutan, güvenliği test edilmiş, seri üretimi firmamız tarafından yapılan Pratik iskele Sistemleri kurulum kolaylığı, kullanışlılığı, dayanıklılığı sayesinde her ihtiyaca cevap vererek inşaat sektöründe aranılan bir sistem haline gelmiştir.

Sistem dikey ve yatay Panolu bağlantı elemanlarından oluşur. Kot farkını almak için ayar milleri kullanılabilir. Yürüme platformları ile güvenli bir iş akışı sağlanır. Merdiven sayesinde iskele içinde üst katlara rahatca ve güvenli bir şekilde çıkılabilir. Pratik güvenli iskele sistemleri dış cephe ustalarının güvenliğini sağlarken onların işlerini daha rahat şekilde yapmasını sağlayarak oluşabilecek işçilik hatalarını da ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda imalat hızında müthiş bir verimlilik sağlayarak işçilik maliyetlerini azalmaktadır. Duvar dayama elemanları kullanılarak iskele cepheye sabitlenir. Sıva ve boya sonrası kesinlikle iskele duvar sabitlemelerinde iz bırakmaz. Cephe iskelesinde Avrupa standartlarında emniyetli, sağlam, ekonomik, kullanışlı çözümler sunar. İmalatımızda kullandığımız malzemeler TSE belgeli olup mekanik testlere tabi tutulmuştur.

Güvenlikli iskele cephe sıva, boya ve izolasyon işlerinde, duvar yapımında, cephe giydirme ve kaplama işlerinde, silo yapımında, açık hava reklamcılığında, tribün ve sahne oluşturulmasında, gemi inşası ve bakım onarımlarında, asansör boşluklarında, baraj, tünel gibi yüksek perde inşası ve bakımında rahat ve güvenli bir iş üretimini sağlamak için kullanılabilecek çok amaçlı bir iskele sistemidir. Hızlı bir şekilde kurulan çelik iskele sistemi zamandan kazandırırken ayrıca uzun ömürlü olması nedeniyle toplam maliyetler dikkate alındığında oldukça ekonomiktir. Güvenli bir iş ortamı sağlamak üzere kullanılabilecek kolay kurulup sökülebilen ve fazla yer kaplamadan stoklanabilen bir iskele sistemidir. Hiçbir alet gerektirmeden kolayca kurulup sökülebilecek şekilde dizayn edilmiştir.

Hızlı bir şekilde kurulan güvenli çelik iskele sistemi zamandan kazandırırken ayrıca uzun ömürlü olması nedeniyle toplam maliyetler dikkate alındığında oldukça ekonomiktir. Opsiyonel olarak farklı ölçü ve kalınlıklarda üretim yapılabilir.

Firmamızın patentli ürünlerinden olan ayarlanabilir dayama aparatı ile inşaat duvarıyla iskele arasındaki mesafeyi istediğiniz ölçüye ayarlayabilirsiniz. Ayarlanabilir dayama aparatı çelik dübel sistemi ile duvara sabitlenir ve inşaat sonrası duvarda iz bırakmaz.

(Güvenli, Kaliteli, Ekonomik ve Dayanıklı İskele)